Prsa (torzo) s fotopostupem
Potřebné ingredience
Korpus mramorový (recept od onasi), krém světlý a kakakový ze 6 vajec (šlehaný nad párou - postup v mých receptech), rybízová marmeláda, mléčný marcipán, salkový marcipán, gelové a prachové barvy.
Ze 7 vajec upečeme obdélník, část těsta oddělíme do 2 nerezových misek, druhý obdélník z 5 vajec. Obdélníkové korpusy potřeme marmeládou a krémem (střídavě uděláme sáčkem pruhy světlého a kakaového krému). Vyřežeme tvar boků a krku, potřeme marmeládou (nemusí být) a krémem
Korpusy z misek prokrojíme, potřeme marmeládou a krémem a přilepíme na obdélníky. Povrch potřeme krémem a dáme zchladit do lednice
Z odřezků, krému, marmelády a rumu uděláme punčovinu a dotvarujeme
Potaženo mléčným marcipánem (600 g sušeného mléka, 600 g mletého cukru, mandlová tresť, 2 lžičky oleje, 2 lžičky pšeničného sirupu, troška vody) obarveným gelovou barvou copper. Použita hnědá prachová barva.
Dávka ze 400 g nestačila, musela jsem to nadstavit a je to vidět. Povrch vyhlazuji mokrýma rukama, pak se leskne (tentokrát jsem to krapet přehnala s vodou)
Příprava krajky
Ze salkového marcipánu kalhotky a triko
Dekolt - znamení panny
Korále (z nové silikonové formičky)
Z druhé strany
Z boku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé